Tvoja košarica
Proizvodi u narudžbama: 0Zbroj: 0,00 kn
Proizvodi u upitu: 0Zbroj: 0,00 kn
Učitavanje...
Treba Ti pomoć ili savjet?
Naš odjel za prodaju rado će Vam dati potrebne informacije:
+385 1 8000 143

E-mail
info at senetic dot hr


APC logo

APC (American Power Conversion Corporation) je  proizvođač svjetske klase sustava neprekidne opskrbe energijom (UPS - Uninterruptible Power Supply). Glavni proizvodi uključuju elektroničke uređaje za zaštitu ključne opreme od prenapona i promjena snage, kao i opremu namijenjenu osiguranju rezervne snage u hitnim situacijama.

 

Povijest tvrtke APC počinje 1981 godine, kada su inženjeri iz MIT (Massachusetts Institute of Technology) počeli raditi na vladinom projektu čiji je cilj bio korištenje sunčeve energije. Nakon završetka projekta 1984 godine, tvrtka je počela raditi na UPS uređajima.

 

Tvrtka APC je poznata po svojim visokim standardima kvaliteta, razvoju tehnologije i inovativnim rješenjima za održavanje kontinuiteta rada mrežnih sustava od kritičnog značaja (NCPI).

 

U ponudi tvrtke glavno mjesto zauzimaju Back-UPS uređaji čija su radna mjesta uglavnom kućanstva i mala poduzeća. To je osnovna serija sigurnosnih uređaja. Uređaji iz te serije periodično se autotestiraju, što omogućava rano otkrivanje promjena u bateriji. To omogućuje otkrivanje eventualne štete baterije i preuzimanja preventivnog djelovanja u vrlo kratkom vremenu.

 

Međutim, za veće tvrtke preporučuju se uređaji iz skupine Smart-UPS. Podržanje napajanja u slučaju energije u slučaju većih tvrtki može imati značajan učinak na održavanje proizvodnog procesa ili u zajedničkom radu mnogih ljudi. Najpopularniji modeli u ovom segmentu ponude su: serija SMT i SUA i serija SURT i SURTD.

 

Tvrtka APC također se pobrinula za bogatu ponudu dodatne opreme za svoje uređaje gdje možemo naći sustave baterija u blister pakiranjima ili  trake za napajanje.

 

APC UPS uređaji su idealni za korištenje u računalnim mrežama gdje pružaju zaštitu poslužitelja, usmjerivača i preklopnika. Maksimalna pouzdanost i učinkovitost pojedinih modela zadovoljiće svaku vrstu potrebne zaštite za opremu.

Rasprodaja
Treba Vam oprema za odmah ili imate vrlo ograničen budžet? Pogledajte što nudimo u rasprodaji!
Imate li pitanja?
Zovite nas ili pošaljite upit:

+385 1 8000 143
info at senetic dot hr
Trenutne promocije:
-28%
-42%
Pogrešna e-mail adresa.
Prijavite se na naš newsletter i budite sve vrijeme informirani o našim akcijama i novostima!
Pogrešna e-mail adresa.
Ova email adresa je već potvrđena.
Ova Email adresa još uvijek nije potvrđena.
Zahvaljujemo! Tvoja e-mail adresa mora biti potvrđena. Provjeri poštu, poslali smo na adresu %1$s mail s linkom za potvrdu.
Partnerstva
Načini plaćanja
Načini isporuke