0
Upit
0,00 €
0
Košarica
0,00 €
Učitavanje...
Učitavanje...
Aktualiziran upit i narudžba!
Aktualiziran upit i narudžba! Aktualiziran upit i narudžba!
Predmet nema na skladištu.
Žao nam je, ali artikl nema na skladištu.
APC

APC logo

APC (American Power Conversion Corporation) je  proizvođač svjetske klase sustava neprekidne opskrbe energijom (UPS - Uninterruptible Power Supply). Glavni proizvodi uključuju elektroničke uređaje za zaštitu ključne opreme od prenapona i promjena snage, kao i opremu namijenjenu osiguranju rezervne snage u hitnim situacijama.

 

Povijest tvrtke APC počinje 1981 godine, kada su inženjeri iz MIT (Massachusetts Institute of Technology) počeli raditi na vladinom projektu čiji je cilj bio korištenje sunčeve energije. Nakon završetka projekta 1984 godine, tvrtka je počela raditi na UPS uređajima.

 

Tvrtka APC je poznata po svojim visokim standardima kvaliteta, razvoju tehnologije i inovativnim rješenjima za održavanje kontinuiteta rada mrežnih sustava od kritičnog značaja (NCPI).

 

U ponudi tvrtke glavno mjesto zauzimaju Back-UPS uređaji čija su radna mjesta uglavnom kućanstva i mala poduzeća. To je osnovna serija sigurnosnih uređaja. Uređaji iz te serije periodično se autotestiraju, što omogućava rano otkrivanje promjena u bateriji. To omogućuje otkrivanje eventualne štete baterije i preuzimanja preventivnog djelovanja u vrlo kratkom vremenu.

 

Međutim, za veće tvrtke preporučuju se uređaji iz skupine Smart-UPS. Podržanje napajanja u slučaju energije u slučaju većih tvrtki može imati značajan učinak na održavanje proizvodnog procesa ili u zajedničkom radu mnogih ljudi. Najpopularniji modeli u ovom segmentu ponude su: serija SMT i SUA i serija SURT i SURTD.

 

Tvrtka APC također se pobrinula za bogatu ponudu dodatne opreme za svoje uređaje gdje možemo naći sustave baterija u blister pakiranjima ili  trake za napajanje.

 

APC UPS uređaji su idealni za korištenje u računalnim mrežama gdje pružaju zaštitu poslužitelja, usmjerivača i preklopnika. Maksimalna pouzdanost i učinkovitost pojedinih modela zadovoljiće svaku vrstu potrebne zaštite za opremu.

Izabrani proizvodi

Ostanite u kontaktu!
Pretplatite se na naš bilten i ostanite u toku s našim promocijama i vijestima.

Klikom na „Pretplati se” pristajete primati marketinške informacije na svoju adresu e-pošte. Vašim će osobnim podacima upravljati Senetic GmbH sa sjedištem u Kronstadter Straße 4, 81677 München, Deutschland. Imate pravo tražiti pristup osobnim podacima i ispraviti, izbrisati ili ograničiti obradu, kao i dati prigovor obradi. Detaljne informacije o obradi osobnih podataka nalaze se u pravilima privatnosti.

Pogrešna e-mail adresa.
Ova email adresa je već potvrđena.
Ova Email adresa još uvijek nije potvrđena.
Hvala vam!
Provjerite pristiglu poštu - primit ćete našu poruku kojom vas tražimo da potvrdite pretplatu na bilten.
Načini plaćanja
Načini isporuke
Certifikati i priznanja