Senetic - IT oprema i mrežna rješenja

Upoznajte novu prodajnu platformu - Senetic B2B!

Drago mi je da ste ovdje! Zajedno ćemo ostvariti
naše poslovne ciljeve!

Kako možemo bolje podržati vaše poslovanje?

Želimo biti ne samo dobavljač, već i partner za vas. Zato vas potičem da koristite našu B2B platformu, stvorenu imajući na umu preprodavače. Zajedno ćemo postići više!

CEO, Senetic
Senetic - Marcin Białożyt
Switchevi - Cisco, HPE, HuaweiPrekidači
HDD i SSD diskovi - Western Digital, Seagate, DellDiskovi
HardverHardver
MonitoriMonitori
HPE i Dell poslužiteljiposlužitelji
NapajanjeNapajanje

Za prodavače poput vas, Senetic nije samo dobavljač, već i partner u IT svijetu. Naša ponuda uključuje ne samo opremu najboljih proizvođača, već i suvremena rješenja i tehnologije pomoću kojih ćete se istaknuti na tržištu.

Idite na B2B platformu

Naša priča

Senetic je osnovan 2009. godine u Poljskoj, te od samog početka teži međunarodnom širenju. Prvu inozemnu podružnicu otvorili smo 2010. godine u Velikoj Britaniji, au narednim godinama sustavno smo širili područje djelovanja i na druge zemlje. Trenutno imamo 35 tvrtki diljem svijeta i prodajemo u 58 zemalja.

14Godine iskustva u industriji
630milijuna zlota prometa
58Zemlje u kojima prodajemo
35Tvrtke u svijetu
2milijuna kupaca godišnje
Senetic - mrežni uređaji, serveri, preklopnici, diskovi, monitori

Stalno povećavanje znanja i iskustva omogućuje nam da točno odredimo potrebe kupaca na lokalnim tržištima i pružimo im očekivane proizvode i usluge. Svoju ponudu gradimo na temelju aktualnih trendova u razvoju novih tehnologija i promjena koje one donose svijetu i društvu. Svake godine male i srednje tvrtke iz cijelog svijeta pridružuju se našoj zajednici stalnih kupaca. Rastuća prodaja odražava povjerenje koje naši kupci imaju u nas kao IT dobavljača. Ponosni smo što podržavamo razvoj i digitalizaciju malih i srednjih poduzeća na svim kontinentima.

Prednosti suradnje sa Senetic

Senetic - usluge implementacije i konfiguracije softvera

Tehnička podrška

Bez obzira na vaše izazove, naš tim konzultanata je tu da vam pomogne. Dobivate posvećenu podršku u svakoj fazi suradnje.

Senetic - usluge implementacije i konfiguracije softvera

Širok izbor IT proizvoda

Naš široki asortiman informatičkih proizvoda omogućuje nam prilagodbu individualnim potrebama vaših klijenata. Zahvaljujući nama vaša ponuda postaje sveobuhvatna i sveobuhvatna.

Senetic - usluge implementacije i konfiguracije softvera

Atraktivne cijene za partnere

Kao naš preprodavač, imate koristi od povlaštenih cijena, što vam omogućuje da svojim kupcima ponudite konkurentne uvjete.

Senetic - usluge implementacije i konfiguracije softvera

Brza dostava

S nama ne morate brinuti o rokovima. Zahvaljujući provjerenim logističkim kanalima, proizvodi uvijek stižu do vas i vaših kupaca na vrijeme.

Senetic - usluge implementacije i konfiguracije softvera

Podrška nakon prodaje

Naša suradnja ne završava isporukom proizvoda. Nudimo podršku nakon prodaje kako bismo vam pomogli riješiti probleme i odgovorili na sva pitanja koja vaši kupci mogu imati.

Provjerite našu ponudu posebno za preprodavače
Idite na B2B platformu

Partneri