0
Upit
0,00 €
0
Košarica
0,00 €
Učitavanje...
Učitavanje...
Aktualiziran upit i narudžba!
Aktualiziran upit i narudžba! Aktualiziran upit i narudžba!
Predmet nema na skladištu.
Žao nam je, ali artikl nema na skladištu.
Cisco

Cisco Logo

Američka tvrtka globalnih razmjera specijalizirana u područiju mrežnih uređaja u koje su uključeni usmijerivači, preklopnici (mrežni prekidači), sigurnosna stijena (firewall), glasovni poveznik, bežična mrežna oprema, IP telefoni koji se koriste u VOIP telefoniji.

 

Savršenstvo sastojaka od kojih su izgrađeni uređaji brenda Cisco stavlja proizvode ove tvrtke kao uzor za cijelu konkurenciju koja se bori za mrežna tržišta u cijelom sveijetu. Inovativna rješenja, inteligentni sustavi upravljanja, puna optimizacija rada i funkcjonalnost su karakteristike tražene od strane mnogih ciljanih kupaca. Široka ponuda proizvoda omogućava savršeno uklapanje prema potrebama kupca, a dugotrajnost i garancija maksimalne funkcijonalnosti osvojila je srca privatnih osoba kao i velikih tvrtki ili korporacija.

 

Mrežni preklopnici i usmjerivači Cisco brenda nude maksimalnu skalabilnost, izvrsnu učinkovitost i osjećaj potpune sigurnosti funkcionalnosti i također pristup raspoloživim resursima. Širok raspon modela, unatoč vrlo opsežnoj ploči za konfiguraciju omogućava brzu pripremu i jednostavno upravljanje resursima uređaja.

 

Sigurnosne stijene označene znakom Cisco smatraju se kao jedne od najpouzdanjih na tržištu. Utemeljene na modularnoj platformi koja pruža savršeno skaliranje uređaja prema zahtjevima sigurnosti pojedinih mreža, a raznolikost primijenjenih metoda značajno povećava sigurnost podataka u sustavu.

 

Poznati proizvodi su također rješenja IP telefonije, među kojima možemo pronaći VOIP telefone, zahvaljući kojima se značajno mogu sniziti troškovi telefonskih komunikacija. Napredni modeli mobitela s prikazima, konferencijske stanice, videophones, napajanje, a također mnogi drugi elementi pružaju izvrsni kvalitet veza i podešavanje prema potrebama svakog korisnika.

 

Cisco uređaji koji su u zadnje vrijeme postali sinonim za internet, već dugi niz godina dobivaju mnoštvo zadovoljnih klijenata. Koriste se za izgradnju i proširenje mnogih internet rješenja, sada po atraktivnim, nižim cijenama.

Izabrani proizvodi

Ostanite u kontaktu!
Pretplatite se na naš bilten i ostanite u toku s našim promocijama i vijestima.

Klikom na „Pretplati se” pristajete primati marketinške informacije na svoju adresu e-pošte. Vašim će osobnim podacima upravljati Senetic GmbH sa sjedištem u Kronstadter Straße 4, 81677 München, Deutschland. Imate pravo tražiti pristup osobnim podacima i ispraviti, izbrisati ili ograničiti obradu, kao i dati prigovor obradi. Detaljne informacije o obradi osobnih podataka nalaze se u pravilima privatnosti.

Pogrešna e-mail adresa.
Ova email adresa je već potvrđena.
Ova Email adresa još uvijek nije potvrđena.
Hvala vam!
Provjerite pristiglu poštu - primit ćete našu poruku kojom vas tražimo da potvrdite pretplatu na bilten.
Načini plaćanja
Načini isporuke
Certifikati i priznanja