Tvoja košarica
Proizvodi u narudžbama: 0Zbroj: 0,00 kn
Proizvodi u upitu: 0Zbroj: 0,00 kn
Učitavanje...
Treba Ti pomoć ili savjet?
Naš odjel za prodaju rado će Vam dati potrebne informacije:
+385 1 8000 143

E-mail
info at senetic dot hr


Fujitsu logo

Fujitsu je korporacija porjeklom iz Japana. Ona je specijalizirana u proizvodnji računalske opreme koja uključuje superračunala, osobna PC računala, poslužitelje. Osim toga, tvrtka posluje u razvoju i proizvodnji poluprovodnika.

 

Povijest tvrtke datira iz razdoblja 30-ih godina dvadesetog stoljeća, kada u suradnji s tvrtkom Siemens započinje proizvodnja generatora i elektromotora u cilju pojačanja aktivnosti u tom smjeru u Japanu. Tvrtka Fujitsu je godinama vodila razvoj u smjeru elektronike, telekomunikacije i povezivanja, što je dokazala preko komercijalnih modela telefona, osobnih računala, monitora i igraćih konzola. Naposljetku tvrtka se zaustavila na proizvodnji poslužitelja, pohrane, klijentskih računala i uređaja, kao što su tablet računala, prijenosna računala, terminali i periferni uređaji.

 

Poslužitelji Fujitsu branda jesu sveobuhvatna i idealna rješenja za male i srednje poduzetnike. Visoki performansi, učinkovitost operativnih sustava i rekordna ušteda energije, postignuta kroz 20 godina rada Green IT tima, daje kupcu sigurnost da će oprema koju je kupio ispuniti njegova najneverovatnija očekivanja.

 

Najpopularniji poslužitelji  su modeli  Primergy TX (serija Tower) i Primergy RX (seria Rack). Širok raspon specifikacija prema kojima se mogu kupiti, dozvoljavaju da se zadrži puna skalabilnost opreme idealno prilagođene potrebama opreme u određenom središtu rada.

 

Raspon poslužiteljskih opcija, kojima se mogu proširiti pojedinačni sustavi, je stvarno velik. Nalazimo među njima procesore, RAM memorije, hard diskove, RAID kontrolere, PCI kartice, napajanja HotPlug.

 

U ponudi tvrtke mogu se naći također radne stanice  među kojima  je najpopularnija  serija CELSIUS. Te stanice se sastoje od visoko kvalitetnih komponenti, dodatno je moguće dalje proširivanje za sljedeće elemente što povećava učinkovitost pojedinih komponenti u sustavu. Idealno su se pokazale u primjeni kod računalnog inženjering projektiranja, arhitektonskog projektiranja, elektro projektiranja i financijskih analiza.

Rasprodaja
Treba Vam oprema za odmah ili imate vrlo ograničen budžet? Pogledajte što nudimo u rasprodaji!
Imate li pitanja?
Zovite nas ili pošaljite upit:

+385 1 8000 143
info at senetic dot hr
Trenutne promocije:
-71%
-60%
-14%
Pogrešna e-mail adresa.
Prijavite se na naš newsletter i budite sve vrijeme informirani o našim akcijama i novostima!
Pogrešna e-mail adresa.
Ova email adresa je već potvrđena.
Ova Email adresa još uvijek nije potvrđena.
Zahvaljujemo! Tvoja e-mail adresa mora biti potvrđena. Provjeri poštu, poslali smo na adresu %1$s mail s linkom za potvrdu.
Partnerstva
Načini plaćanja
Načini isporuke