0
Upit
0,00 €
0
Košarica
0,00 €
Učitavanje...
Učitavanje...
Aktualiziran upit i narudžba!
Aktualiziran upit i narudžba! Aktualiziran upit i narudžba!
Predmet nema na skladištu.
Žao nam je, ali artikl nema na skladištu.
HP

HP Logo

Hewlett-Packard Company (HP) je jedna od najvećih tvrtki u svijetu, proizvođač, među ostalima  osobnih računala, pisača, servera, monitora, radnih stanica. HP je  tvrtka koja ima svoje korijene u razdoblju između dva svjetska rata, od početka vođena filozofijom skladnog i stabilnog rasta. Kao ključni aspekt tvrtke smatra se posvećeno i pouzdano osoblje, zahvaljujući kome je tvrtka mogla uvijek smireno gledati na svoju budućnost.

 

Dugogodišnja proizvodnja opreme i elektroničkih uređaja je dopustila tvrtki da postigne najviše razine kvaliteta, performansi i skalabilnosti vlastitih uređaja. To omogućuje rad na sustavu pod bilo kojim opterećenjem. A otvorenost prema potrebama tržišta i želja za otkrivanjem novih stvari pridonijela je mnogim inovativnim rješenjima i patenatiranju mnogih izuma.

 

HP tvrtka više od 60 godina bavi se proizvodnjom računala. Također je odgovorna za razvoj i provedbu diskova od 3,5 inča. Hewlett-Packard također podržava sva rješenja za ispis i obradu slika i smatra se roditeljem Silicijske doline u SAD-u.

 

Ponuda tvrtke HP  uključuje širok raspon proizvoda od kojih je vrijedno spomenuti:

 - profesionalne radne stanice (serije Z1, Z220, Z420, Z620, Z820),

 - serveri tipa blade, tower i rack (serija DL, ML, BladeCenter),

 - mrežni preklopnici i usmjerivači,

 - sigurnosne stijene (firewall),

 - uređaji bežične mreže (WiFi),         

 - pisači, monitori i drugi svakodnevni uređaji.

 

Cijeli niz poslužiteljskih rješenja, skladištenja i polja za pohranu omogućuju korisnicima savršen izbor i skalabilnost uređaja kako za potrebu u domaćim uvjetima tako i na radnom mjestu. A zahvaljujući upotrebi najnovije tehnologije dostupni proizvodi postaju potpuno fleksibilni i puno lakši za održavanje i upravu.

 

HP, osim za visoki kvalitet svojih proizvoda, brine također o okolišu, dugi niz godina na mnogim ljestvicama smatra se jednim od „zelenih” brandova u svijetu.

Izabrani proizvodi

Ostanite u kontaktu!
Pretplatite se na naš bilten i ostanite u toku s našim promocijama i vijestima.

Klikom na „Pretplati se” pristajete primati marketinške informacije na svoju adresu e-pošte. Vašim će osobnim podacima upravljati Senetic GmbH sa sjedištem u Kronstadter Straße 4, 81677 München, Deutschland. Imate pravo tražiti pristup osobnim podacima i ispraviti, izbrisati ili ograničiti obradu, kao i dati prigovor obradi. Detaljne informacije o obradi osobnih podataka nalaze se u pravilima privatnosti.

Pogrešna e-mail adresa.
Ova email adresa je već potvrđena.
Ova Email adresa još uvijek nije potvrđena.
Hvala vam!
Provjerite pristiglu poštu - primit ćete našu poruku kojom vas tražimo da potvrdite pretplatu na bilten.
Načini plaćanja
Načini isporuke
Certifikati i priznanja