Tvoja košarica
Proizvodi u narudžbama: 0Zbroj: 0,00 kn
Proizvodi u upitu: 0Zbroj: 0,00 kn
Učitavanje...
Treba Ti pomoć ili savjet?
Naš odjel za prodaju rado će Vam dati potrebne informacije:
+385 1 8000 143

E-mail
info at senetic dot hr


Firma Juniper je drugi po značaju veliki proizvođač mrežne opreme u svijetu. Ova američka tvrtka od svog osnutka stavila je kao prioritet rješavanje najvažnijih i najtežih problema vezanih za rad računalnih mreža. Brz tehnološki razvoj i uvođenje mnogih rješenja mnogo brže od konkurencije dozvolio je da tvrtka postigne i zauzme značajan tržišni udio u svijetu.

 

Ponuda Juniper bazira na inteligentnim mrežnim rješenjima i širokoj diversifikaciji ponude, zahvaljujući čemu je zadovoljila potrebe kako poslovnih, tako i individualnih korisnika. Široki izbor proizvoda, među kojima se nalaze usmjerivači, preklopnici, a također popularne sigurnosne stijene (firewall) temelje se na Netscreen sigurnosnom sustavu.

 

Skalabilnost, pouzdanost i visoki performansi su značajke koje se ne mogu zaboraviti opisujući proizvode marke Juniper. A zahvaljujući pristupačnom i jednostavom za korištenje sustavu za upravljanje, uređaji postaju traženi od sve većeg i većeg broja primalaca.

 

Inovativni, jedinstveni i namjenski sustav za upravljanje zvani Junos omogućuje maksimalno smanjenje vrijemena za konfiguraciju i upravljanje sustavima temeljenih na uređajima marke Juniper. Njegovi maksimalni performansi, savršena usklađenost i pouzdanost ne zahtijevaju od korisnika da detaljno analizira dokumentaciju i upute za uporabu.

 

Ethernet preklopnici (potpuno skalabilna EX serija) su idealni za aplikacije za male, srednje i velike tvrtke, institucije ili urede, zapravo su savršen odgovor na sve veću potražnju za visoku dostupnost, komutaciju i mobilnost podataka.

 

Vrlo dobar ugled na tržištu uživaju sigurnosne stijene - ​​firewall (najpopularnija su rješenja serije SRX). Firewall Juniper povezuje bogatstvo rješenja i sigurnosnih mehanizama, koji savršeno nadopunjuju JunOS operativni sustav. SRX proizvodi smatraju se fleksibilnim firewall za zaštitu DataCenter sa mogućnošću za obradu prometa na razini 20-30 GB/s, koristeći poznatu i dokazanu sigurnosnu Netscreen seriju.

 

Široka paleta proizvoda i njihova ogromna skalabilnost zadovoljiti će očekivanja svih, pa i najzahtjevnijih kupaca.

 

Rasprodaja
Treba Vam oprema za odmah ili imate vrlo ograničen budžet? Pogledajte što nudimo u rasprodaji!
Imate li pitanja?
Zovite nas ili pošaljite upit:

+385 1 8000 143
info at senetic dot hr
Trenutne promocije:
-11%
-25%
Pogrešna e-mail adresa.
Prijavite se na naš newsletter i budite sve vrijeme informirani o našim akcijama i novostima!
Pogrešna e-mail adresa.
Ova email adresa je već potvrđena.
Ova Email adresa još uvijek nije potvrđena.
Zahvaljujemo! Tvoja e-mail adresa mora biti potvrđena. Provjeri poštu, poslali smo na adresu %1$s mail s linkom za potvrdu.
Partnerstva
Načini plaćanja
Načini isporuke