0
Upit
0,00 kn
0
Košarica
0,00 kn
Učitavanje...
Učitavanje...
Aktualiziran upit i narudžba!
Aktualiziran upit i narudžba!Aktualiziran upit i narudžba!
Predmet nema na skladištu.
Žao nam je, ali artikl nema na skladištu.
Juniper


Firma Juniper je drugi po značaju veliki proizvođač mrežne opreme u svijetu. Ova američka tvrtka od svog osnutka stavila je kao prioritet rješavanje najvažnijih i najtežih problema vezanih za rad računalnih mreža. Brz tehnološki razvoj i uvođenje mnogih rješenja mnogo brže od konkurencije dozvolio je da tvrtka postigne i zauzme značajan tržišni udio u svijetu.

 

Ponuda Juniper bazira na inteligentnim mrežnim rješenjima i širokoj diversifikaciji ponude, zahvaljujući čemu je zadovoljila potrebe kako poslovnih, tako i individualnih korisnika. Široki izbor proizvoda, među kojima se nalaze usmjerivači, preklopnici, a također popularne sigurnosne stijene (firewall) temelje se na Netscreen sigurnosnom sustavu.

 

Skalabilnost, pouzdanost i visoki performansi su značajke koje se ne mogu zaboraviti opisujući proizvode marke Juniper. A zahvaljujući pristupačnom i jednostavom za korištenje sustavu za upravljanje, uređaji postaju traženi od sve većeg i većeg broja primalaca.

 

Inovativni, jedinstveni i namjenski sustav za upravljanje zvani Junos omogućuje maksimalno smanjenje vrijemena za konfiguraciju i upravljanje sustavima temeljenih na uređajima marke Juniper. Njegovi maksimalni performansi, savršena usklađenost i pouzdanost ne zahtijevaju od korisnika da detaljno analizira dokumentaciju i upute za uporabu.

 

Ethernet preklopnici (potpuno skalabilna EX serija) su idealni za aplikacije za male, srednje i velike tvrtke, institucije ili urede, zapravo su savršen odgovor na sve veću potražnju za visoku dostupnost, komutaciju i mobilnost podataka.

 

Vrlo dobar ugled na tržištu uživaju sigurnosne stijene - ​​firewall (najpopularnija su rješenja serije SRX). Firewall Juniper povezuje bogatstvo rješenja i sigurnosnih mehanizama, koji savršeno nadopunjuju JunOS operativni sustav. SRX proizvodi smatraju se fleksibilnim firewall za zaštitu DataCenter sa mogućnošću za obradu prometa na razini 20-30 GB/s, koristeći poznatu i dokazanu sigurnosnu Netscreen seriju.

 

Široka paleta proizvoda i njihova ogromna skalabilnost zadovoljiti će očekivanja svih, pa i najzahtjevnijih kupaca.

 

Trenutne promocije
Ostanite u kontaktu!
Pretplatite se na naš bilten i ostanite u toku s našim promocijama i vijestima.

Klikom na „Pretplati se” pristajete primati marketinške informacije na svoju adresu e-pošte. Vašim će osobnim podacima upravljati Senetic GmbH sa sjedištem u Kronstadter Straße 4, 81677 München, Deutschland. Imate pravo tražiti pristup osobnim podacima i ispraviti, izbrisati ili ograničiti obradu, kao i dati prigovor obradi. Detaljne informacije o obradi osobnih podataka nalaze se u pravilima privatnosti.

Pogrešna e-mail adresa.
Ova email adresa je već potvrđena.
Ova Email adresa još uvijek nije potvrđena.
Hvala vam!
Provjerite pristiglu poštu - primit ćete našu poruku kojom vas tražimo da potvrdite pretplatu na bilten.
Partnerstva
Načini plaćanja
Načini isporuke
EBA National Winner Banner