0
Upit
0,00 kn
0
Košarica
0,00 kn
Učitavanje...
Učitavanje...
Aktualiziran upit i narudžba!
Aktualiziran upit i narudžba!Aktualiziran upit i narudžba!
Predmet nema na skladištu.
Žao nam je, ali artikl nema na skladištu.
Office 365 - SeneticMicrosoft ESD
Microsoft Volume Licensing

U našoj ponudi naćićete tri vrste količinskog licenciranja Microsoft Volume Licensing:
Microsoft Open License
licence na vlasništvo
jednokratna naknada

Otvorena Licenca Microsoft, tzv. OPEN licence (ili također drugačije zvana MOLP) je najlakši način za kupnju trajne licence za Microsoftov softver, osmišljen za sve tvrtke,kako za male tako i za velike tvrtke kao i za obrazovne i administracijske ustanove.

Omogućuje stjecanje licence na fleksibilan način - u bilo koje vrijeme tijekom ugovora i za bilo koji broj proizvoda koje tvrtka trenutno treba.

Otvorena Licenca Microsoft (MOLP - Microsoft Open License Pack) je dostupna za poduzeća, obrazovne subjekte (Open Academic) i javne uprave (Open Government).
Odaberi Open License
Microsoft Open License
Licence na vlasništvo
jednokratna naknada ili plaćanje u ratama

Licencijski program Microsoft Open Value je dizajniran za tvrtke koje su zainteresirane za kupnju trajnih dozvola (nedatiranih), i pristojbe za licence žele plaćati u godišnjim ratama ili u jednom platnom obliku "unaprijed".

Ugovor se potpisuje na tri godine, a sve licence su dostupne s Software Assurance (L+SA).

Program Open Value u opciji za cijelu tvrtku (Company Wide) nudi standardiziranje softvera koji se koristi na svim računalima na temelju barem jednog proizvoda platforme: Office, Windows ili CALe pristupne.
Odaberi Open Value
Microsoft Open License
najam licence
godišnja naknada

Program Open Value Subscription je način licenciranja softvera koji se zasniva na privremenom pravu korištenja najnovije verzije izabranih Microsoft proizvoda.

Ovaj program je namijenjen tvrtkama s barem 5 računala.
Ugovor se potpisuje na tri godine, a naknada se isplaćuje u godišnjim ratama.

Microsoft Open Value Subscriptiom posebno se preporučuje tvrtkama kojih je razvoj tijekom iduće 3 godine teško predvidjeti - mogu se brzo razvijati i kupovati nova računala kao i smanjivati njihov broj (ili sprovode privremene projekte poput Call Centers) i zbog toga ne žele ulagati u kupnju licence za imovinu.
Odaberi OV Subscription

 

Microsoft logo

Microsoft je najveća tvrtka računalne industrije u svijetu. Poznat kao proizvođač operativnih sustava MS-DOS, Microsoft Windows i softvera za tvrtke i pojedinačne potrošače, kao što je paket Microsoft Office.

 

Tvrtka osnovana 1975 godine, kako bi se stvorio tumač BASIC jezika, brzo je narasla formirajući međunarodne urede u različitim dijelovima svijeta. Prvi značajan uspjeh tvrtke je DOS - prvi prijenosni operativni sustav za računala i mikroračunala. Godine 1985 nastala je prva verzija Windows operativnog sustava, a 1989 svoju premijeru je imao uredski paket Microsoft Office.

 

Stalni razvoj i prilagođavanje proizvoda marke Microsoft za potrebe pojedinih korisnika omogućio je  podjelu softvera u 3 glavne skupine licenca.

 

Podjela vrsta licenci je sljedeća:

- Licence OPEN (MOLP) - dostupne u elektroničkoj verziji (dostupne preko VLSC (Volume  Licensing Servise Center)),
- Licence OEM - posvećene i dodijeljene konkretnom fizičkom uređaju (server, prijenosno računalo, stolno računalo),
- Licence FPP (BOX) - Standardna boks verzija softvera, birana uglavnom od strane korisnika u kućama.

 

Microsoft je odvojio takođe licence prema opsegu uporabe softvera  i stoga razlikujemo:

- Komercijalne licence - za tvrtke i poslovne subjekte,

- Obrazovne licence - za obrazovne i znanstvene ustanove,

- Vladine licence - za državne institucije i urede.

 

Ovaj široki spektar mogućnosti za licenciranje softvera omogućuje da odaberete odgovarajuću licencu za individualne potrebe svakog klijenta.

 

U najčešće birane aplikacije branda Microsoft ubrajaju se uredski paketi Office i Windows operativni sustav, koji ima svoju raznolikost i pogodan je za domaće aplikacije i poslužitelje. Bogati jezički paketi čine da će svaki korisnik računala u svijetu biti u mogućnosti da se glatko i bez problema koristiti softverom tvrtke Microsoft.

 

Vrste licenciranja Microsoft:
Open ValueOpen Value SubscriptionOEMFPP (BOX DVD)ESDServicesSurface (QWERTY US INTL)Microsoft AccessoriesMicrosoft SubscriptionsMicrosoft Perpetual Licenses
Treba Ti pomoć ili savjet?
Pozovi naše stručnjake:
+385 1 8000 143
ili pošalji:
software at senetic dot hr
Trenutne promocije
Ostanite u kontaktu!
Pretplatite se na naš bilten i ostanite u toku s našim promocijama i vijestima.

Klikom na „Pretplati se” pristajete primati marketinške informacije na svoju adresu e-pošte. Vašim će osobnim podacima upravljati Senetic GmbH sa sjedištem u Kronstadter Straße 4, 81677 München, Deutschland. Imate pravo tražiti pristup osobnim podacima i ispraviti, izbrisati ili ograničiti obradu, kao i dati prigovor obradi. Detaljne informacije o obradi osobnih podataka nalaze se u pravilima privatnosti.

Pogrešna e-mail adresa.
Ova email adresa je već potvrđena.
Ova Email adresa još uvijek nije potvrđena.
Hvala vam!
Provjerite pristiglu poštu - primit ćete našu poruku kojom vas tražimo da potvrdite pretplatu na bilten.
Partnerstva
Načini plaćanja
Načini isporuke
EBA National Winner Banner