0
Upit
0,00 €
0
Košarica
0,00 €
Učitavanje...
Učitavanje...
Aktualiziran upit i narudžba!
Aktualiziran upit i narudžba! Aktualiziran upit i narudžba!
Predmet nema na skladištu.
Žao nam je, ali artikl nema na skladištu.
Skontaktuj się z nami
<
Molimo unestite svoje podatke. Bez ove informacije, nećemo biti u mogućnosti odgovoriti na Vaša pitanja i poslati ponudu. Nakon prijema upita naš odjel prodaje će učiniti sve kako bi pripremio za Vas najbolju ponudu.

Vašim će osobnim podacima upravljati Senetic GmbH sa sjedištem u Kronstadter Straße 4, 81677 München, Deutschland. Imate pravo tražiti pristup osobnim podacima i ispraviti, izbrisati ili ograničiti obradu, kao i dati prigovor obradi. Detaljne informacije o obradi osobnih podataka nalaze se u pravilima privatnosti.
Tip licence je već odabran. Da biste promijenili tip licence morate očistiti konfigurator.

Zatvori
Očistiti konfigurator?DaNe
Izabrani proizvod pripada drugoj vrsti licence od odabrane.
Da biste dodali ovaj proizvod morate prvo očistiti konfigurator.

Zatvori
Vrste licenciranja Microsoft:
Open ValueOpen Value SubscriptionOEMFPP (BOX DVD)ESDServicesMicrosoft AccessoriesMicrosoft SubscriptionsMicrosoft Perpetual Licenses Microsoft SurfaceSurface Accessories
Treba Ti pomoć ili savjet?
Pozovi naše stručnjake:
+385 1 8000 143
ili pošalji:
software at senetic dot hr
Microsoft Open Value
Licencijski program Microsoft Open Value je dizajniran za tvrtke koje su zainteresirane za kupnju trajnih dozvola (nedatiranih), i pristojbe za licence žele plaćati u godišnjim ratama ili jednokratno. Ugovor se potpisuje na tri godine. Sve licence su dostupne s Software Assurance (L + SA).

Prijašnji ugovori:

Vrsta licence prema karakteru subjekta za koji hoćeš da zakupiš licencu:

Mogućnost licenciranja Open Value za državne uprave je dostupna kvalificiranim za njeno korištenje malim i srednjim vladinim institucijama. To je vrsta licence koja omogućuje javnim subjektima zakup Microsoft softvera po posebnim, povlaštenim cijenama.
Opcija za cijelu tvrtku:

Ova opcija je dizajnirana za tvrtke koje žele steći licence za Microsoftov softver na fleksibilan način, u bilo kojoj količini, u bilo koje vrijeme tijekom ugovora.
Uvijeti korištenja ove opcije su da se narudžba u početnoj porudžbini sastoji od najmanje 5 licenci bilo kojih proizvoda (L+SA lub SA) ponuđenih u ovom programu. Sljedeće porudžbine mogu se sastojati od jedne licence.
Sve licence su dostupne s Software Assurance.

Ova opcija je dizajnirana za tvrtke koje imaju barem 5 računala u svojoj tvrtki i žele standardizirati njihov softver na svim svojim računalima na temelju najmanje jednog od sljedećih proizvoda: Windows 7 Enterprise aktualiziranje, Office Professional Plus, licence pristupa serverima tzv. Core CAL (Core Client Access License), Enterprise CAL, Windows Small Business Server CAL ili Windows Essential Business Server CAL.
Sve licence su dostupne s Software Assurance.
Plaćanje

Naknada za licence plaća se samo jednom - na početku trogodišnjeg ugovora o licenci.

Ako odaberete plaćanje u ratama, jednokratna naknada za licencu podijeljena u 3 jednake rate koje moraju biti isplaćene na početku svake godine trajanja ugovora.
Dalje

Ako se razumješ u Microsoft Open Value licenciranje, a želiš slobodno birati između svih ponuđenih proizvoda u licenciranju iskoristi naš alat za stručnjake.Narudžba

  Izabrani proizvodi:
Očisti Očisti

Izabrani proizvodi

Ostanite u kontaktu!
Pretplatite se na naš bilten i ostanite u toku s našim promocijama i vijestima.

Klikom na „Pretplati se” pristajete primati marketinške informacije na svoju adresu e-pošte. Vašim će osobnim podacima upravljati Senetic GmbH sa sjedištem u Kronstadter Straße 4, 81677 München, Deutschland. Imate pravo tražiti pristup osobnim podacima i ispraviti, izbrisati ili ograničiti obradu, kao i dati prigovor obradi. Detaljne informacije o obradi osobnih podataka nalaze se u pravilima privatnosti.

Pogrešna e-mail adresa.
Ova email adresa je već potvrđena.
Ova Email adresa još uvijek nije potvrđena.
Hvala vam!
Provjerite pristiglu poštu - primit ćete našu poruku kojom vas tražimo da potvrdite pretplatu na bilten.
Načini plaćanja
Načini isporuke
Certifikati i priznanja