Tvoja košarica
Proizvodi u narudžbama: 0Zbroj: 0,00 kn
Proizvodi u upitu: 0Zbroj: 0,00 kn
Učitavanje...
Treba Ti pomoć ili savjet?
Naš odjel za prodaju rado će Vam dati potrebne informacije:
+385 1 8000 143

E-mail
info at senetic dot hr


Red Hat logo

Red Hat je američka IT tvrtka osnovana 1993. Povezivana je uglavnom sa svojim vodećim proizvodom, distribucijom Linuxa - Red Hat Linux. Tvrtka također poržava slobodne softvere, sudjeluje u razvoju sustava Fedora.

 

Red Hat Linux je najstarija Linux distribucija. Svoju popularnost je stekla zahvaljući mnogobrojnim konfiguracijskim alatima koji su omogućavali početnim korisnicima optimalno upravljanje sustavima, a usluga paketa RPM značajno je olakšavala instalaciju softvera. Posljednja dostupna verzija sustava bila je određena brojem 9. Zatim je sustav bio podijeljen u dvije grane: neprofitnu zvanu Fedore i komercijalnu distribuciju Red Hat Enterprise Linux. Sustavi se temelje na grafičkom okolišu rada GNOME.

 

Ovaj sustav se najviše primjenjuje na sustavima odgovornim za podržavanje ispisnih poslužitelja, pošte, baze podataka, kao i radnim stanicama ili sustavima koji su odgovorni za upravljanje mrežnim prometom.

 

Stabilnost rada koju nudi sustav je brzo primijećena i iskorišćena na dinamično razvijajućem internet tržištu. Multiplatformna i učinkovit servis mnogih mrežnih protokola, omogućuje učinkovito i djelotvorno integriranje više operacijskih sustava različitih tvrtki.

 

Red Hat Enterprise Linux pokrenut u 2003 godini je u potpunosti komercijalna distribucija Linuxa. Verzija Enterprise pred ulazak na tržište prolazi kroz puno više opsežna testiranja performansi što se tiče funkcionalnosti, također je mnogo više provjeravana pravilnost radnji izvršavanih od strane sustava tijekom rada. Sustav je dostupan na nekoliko jezika. Sve trenutno dostupne verzije stalno se ažuriraju i dostupne su putem Red Hat Network. Svaki korisnik sustava s važećom pretplatom može koristiti bilo koju verziju sustava s punim jamstvom učinkovitog i pravilnog rada. Komercijalna podrška za Red Hat sustav može biti u obliku tri osnovna paketa: Basic, Standard i Red Hat Enterprise Linux.

Rasprodaja
Treba Vam oprema za odmah ili imate vrlo ograničen budžet? Pogledajte što nudimo u rasprodaji!
Imate li pitanja?
Zovite nas ili pošaljite upit:

+385 1 8000 143
info at senetic dot hr
Trenutne promocije:
-3%
-15%
Pogrešna e-mail adresa.
Prijavite se na naš newsletter i budite sve vrijeme informirani o našim akcijama i novostima!
Pogrešna e-mail adresa.
Ova email adresa je već potvrđena.
Ova Email adresa još uvijek nije potvrđena.
Zahvaljujemo! Tvoja e-mail adresa mora biti potvrđena. Provjeri poštu, poslali smo na adresu %1$s mail s linkom za potvrdu.
Partnerstva
Načini plaćanja
Načini isporuke