0
Upit
0,00 kn
0
Košarica
0,00 kn
Učitavanje...
Učitavanje...
Aktualiziran upit i narudžba!
Aktualiziran upit i narudžba!Aktualiziran upit i narudžba!
Predmet nema na skladištu.
Žao nam je, ali artikl nema na skladištu.
Home Office Hardware
Red Hat


Red Hat logo

Red Hat je američka IT tvrtka osnovana 1993. Povezivana je uglavnom sa svojim vodećim proizvodom, distribucijom Linuxa - Red Hat Linux. Tvrtka također poržava slobodne softvere, sudjeluje u razvoju sustava Fedora.

 

Red Hat Linux je najstarija Linux distribucija. Svoju popularnost je stekla zahvaljući mnogobrojnim konfiguracijskim alatima koji su omogućavali početnim korisnicima optimalno upravljanje sustavima, a usluga paketa RPM značajno je olakšavala instalaciju softvera. Posljednja dostupna verzija sustava bila je određena brojem 9. Zatim je sustav bio podijeljen u dvije grane: neprofitnu zvanu Fedore i komercijalnu distribuciju Red Hat Enterprise Linux. Sustavi se temelje na grafičkom okolišu rada GNOME.

 

Ovaj sustav se najviše primjenjuje na sustavima odgovornim za podržavanje ispisnih poslužitelja, pošte, baze podataka, kao i radnim stanicama ili sustavima koji su odgovorni za upravljanje mrežnim prometom.

 

Stabilnost rada koju nudi sustav je brzo primijećena i iskorišćena na dinamično razvijajućem internet tržištu. Multiplatformna i učinkovit servis mnogih mrežnih protokola, omogućuje učinkovito i djelotvorno integriranje više operacijskih sustava različitih tvrtki.

 

Red Hat Enterprise Linux pokrenut u 2003 godini je u potpunosti komercijalna distribucija Linuxa. Verzija Enterprise pred ulazak na tržište prolazi kroz puno više opsežna testiranja performansi što se tiče funkcionalnosti, također je mnogo više provjeravana pravilnost radnji izvršavanih od strane sustava tijekom rada. Sustav je dostupan na nekoliko jezika. Sve trenutno dostupne verzije stalno se ažuriraju i dostupne su putem Red Hat Network. Svaki korisnik sustava s važećom pretplatom može koristiti bilo koju verziju sustava s punim jamstvom učinkovitog i pravilnog rada. Komercijalna podrška za Red Hat sustav može biti u obliku tri osnovna paketa: Basic, Standard i Red Hat Enterprise Linux.

Trenutne promocije
Ostanite u kontaktu!
Pretplatite se na naš bilten i ostanite u toku s našim promocijama i vijestima.

Klikom na „Pretplati se” pristajete primati marketinške informacije na svoju adresu e-pošte. Vašim će osobnim podacima upravljati Senetic GmbH sa sjedištem u Kronstadter Straße 4, 81677 München, Deutschland. Imate pravo tražiti pristup osobnim podacima i ispraviti, izbrisati ili ograničiti obradu, kao i dati prigovor obradi. Detaljne informacije o obradi osobnih podataka nalaze se u pravilima privatnosti.

Pogrešna e-mail adresa.
Ova email adresa je već potvrđena.
Ova Email adresa još uvijek nije potvrđena.
Hvala vam!
Provjerite pristiglu poštu - primit ćete našu poruku kojom vas tražimo da potvrdite pretplatu na bilten.
Partnerstva
Načini plaćanja
Načini isporuke
EBA National Winner Banner