Ova stranica koristi kolačiće, Saznajte više
Hrvatska (promijeni)
Pripremili smo za Vas našu prodavaonicu na Vašem jeziku i u Vašoj valuti.
Odaberite svoju lokaciju:
  0
  Upit
  0,00 kn
  0
  Košarica
  0,00 kn
  Učitavanje...
  Učitavanje...
  Aktualiziran upit i narudžba!
  Aktualiziran upit i narudžba!Aktualiziran upit i narudžba!

  O nama

  Naše tvrtka je opredjeljena za dinamički razvoj. Stalno proširujemo područje našeg poslovanja u IT sektoru. Nudimo najbolja na tržištu rješenja za IT mreže i poslužitelje, te najnoviji softver, uz usredotočenost na provjerene, pouzdane i priznate brendove.

  Zadovoljstvo klijenata je naš prioritet. Podizanjem kompetencija i dostavljanjem opreme najviše klase dajemo podršku korisnicima u javnom sektoru, komercijali i prosvjeti. Pored ostalog, nudimo rješenja tvrtki Cisco, Ubiquiti, Juniper, Fujitsu, HP, Lenovo, Jabra, Microsoft, Oracle, Symantec i VMware.

  Pouzdanost proizvoda i stručno savjetovanje čine našu ponudu vrlo primamljivom. Usavršavanjem sposobnosti u odnosu na nuđene proizvode postigli smo naslov certificiranog „Zlatnog Microsoft partnera”.

  Neprekidno podižemo naše kvalifikacije. Rješenja koja nudimo su dostupna po konkurentnim cijenama zahvaljujući čemu klijenti mogu nabavljati najbolje proizvode na tržištu.

  Spajanjem potreba čak najmanjih poduzetnika i bogate ponude najvećih svjetskih proizvođača, doprinosimo integraciji europskog IT tržišta, te unaprijeđujemo protok suvremene tehnologije.

  Kod proširivanja područja aktivnosti, cilj nam je da naše dobre odnose s poslovnim partnerima, mreža kontakata i beneficije koje iz toga proizlaze, posluže za postizanje većeg zadovoljstva naših klijenata od kojih nam je svaki jednako važan, bez obzira na njegovu veličinu i potrebe.

  Trenutne promocije:
  Ostanite u kontaktu!
  Pretplatite se na naš bilten i ostanite u toku s našim promocijama i vijestima.
  Klikom na „Pretplati se” pristajete primati marketinške informacije na svoju adresu e-pošte. Vašim će osobnim podacima upravljati Senetic GmbH sa sjedištem u Kronstadter Straße 4, 81677 München, Deutschland. Imate pravo tražiti pristup osobnim podacima i ispraviti, izbrisati ili ograničiti obradu, kao i dati prigovor obradi. Detaljne informacije o obradi osobnih podataka nalaze se u pravilima privatnosti.
  Pogrešna e-mail adresa.
  Ova email adresa je već potvrđena.
  Ova Email adresa još uvijek nije potvrđena.
  Hvala vam!
  Provjerite pristiglu poštu - primit ćete našu poruku kojom vas tražimo da potvrdite pretplatu na bilten.
  Partnerstva
  Načini plaćanja
  Načini isporuke