Ova stranica koristi kolačiće, Saznajte više
Hrvatska (promijeni)
Pripremili smo za Vas našu prodavaonicu na Vašem jeziku i u Vašoj valuti.
Odaberite svoju lokaciju:
  0
  Upit
  0,00 kn
  0
  Košarica
  0,00 kn
  Učitavanje...
  Učitavanje...
  Aktualiziran upit i narudžba!
  Aktualiziran upit i narudžba!Aktualiziran upit i narudžba!


  Symantec logo

  Ova tvrtka je osnovana u 80-im godinama i posebno se fokusira na računalni softver na polju sigurnosti i upravljanja podacima. Ova međunarodna tvrtka svoju karijeru u IT industriji je počela stvaranjem editora teksta i baze podataka Q&A, da bi se u kasnijim vremenima kretala kroz pakete razvojnih alata, završavajući na paketima antivirusnih programa pod zajedničkim nazivom Norton.

   

  Symantec je vodeća tvrtka na tržištu softvera zaštite mrežne komunikacije, internet komunikatora, provjeravanja sadržaja, arhiviranja poruka, pravne sukladnosti a također antivirus i antispam programa.

   

  Poznati proizvodi branda su programski paketi poput Backup Exec, Endpoint Protection i System Recovery.

   

  Backup Exec je  program koji omogućuje učinkovito arhiviranje podataka na jednostavnom modelu disk-disk-traka. Aplikacija daje mogućnost zaštite podataka na datotečnim poslužiteljima, na poslužiteljima SQL i Microsoft Exchange. Kroz korištenje tehnologije Granual Recovery Technology (tehnologija specifičnog vraćanja podataka) omogućuje brzo i bez problema vraćanje podataka takvih elemenata kao što su pojedinačne poruke e-pošte ili pojedini atributi i karakteristike korisnika.

   

  Endpoint Protection je integrirano rješenje za primjenu sigurnosti podataka u poduzećima.  Kombinacija funkcjonalnosti antivirus softvera sa alatima za upravljanje aplikacija i sigurnosne stijene firewall čini ga posve korisnim agentom za sigurnost upravljanim pomoću jedne upravljačke konzole.

   

  Sustav Recovery je softver za vraćanje sustava Windows koji surađuje s drugim rješenjima za sigurnost i upravljanje tvrtke Symantec. Program omogućuje automatizaciju upravljanja distribuiranim sustavima backupova, a također daje mogućnost vraćanja podataka u slučaju oštećenja poslužitelja ili računala. Korištenjem softvera administratori imaju mogućnost automatskog kopiranja  točki vraćanja sustava na udaljene FTP poslužitelje.

   

  Trenutne promocije:
  Ostanite u kontaktu!
  Pretplatite se na naš bilten i ostanite u toku s našim promocijama i vijestima.

  Klikom na „Pretplati se” pristajete primati marketinške informacije na svoju adresu e-pošte. Vašim će osobnim podacima upravljati Senetic GmbH sa sjedištem u Kronstadter Straße 4, 81677 München, Deutschland. Imate pravo tražiti pristup osobnim podacima i ispraviti, izbrisati ili ograničiti obradu, kao i dati prigovor obradi. Detaljne informacije o obradi osobnih podataka nalaze se u pravilima privatnosti.

  Pogrešna e-mail adresa.
  Ova email adresa je već potvrđena.
  Ova Email adresa još uvijek nije potvrđena.
  Hvala vam!
  Provjerite pristiglu poštu - primit ćete našu poruku kojom vas tražimo da potvrdite pretplatu na bilten.
  Partnerstva
  Načini plaćanja
  Načini isporuke