Tvoja košarica
Proizvodi u narudžbama: 0Zbroj: 0,00 kn
Proizvodi u upitu: 0Zbroj: 0,00 kn
Učitavanje...
Treba Ti pomoć ili savjet?
Naš odjel za prodaju rado će Vam dati potrebne informacije:
+385 1 8000 143

E-mail
info at senetic dot hr


Symantec logo

Ova tvrtka je osnovana u 80-im godinama i posebno se fokusira na računalni softver na polju sigurnosti i upravljanja podacima. Ova međunarodna tvrtka svoju karijeru u IT industriji je počela stvaranjem editora teksta i baze podataka Q&A, da bi se u kasnijim vremenima kretala kroz pakete razvojnih alata, završavajući na paketima antivirusnih programa pod zajedničkim nazivom Norton.

 

Symantec je vodeća tvrtka na tržištu softvera zaštite mrežne komunikacije, internet komunikatora, provjeravanja sadržaja, arhiviranja poruka, pravne sukladnosti a također antivirus i antispam programa.

 

Poznati proizvodi branda su programski paketi poput Backup Exec, Endpoint Protection i System Recovery.

 

Backup Exec je  program koji omogućuje učinkovito arhiviranje podataka na jednostavnom modelu disk-disk-traka. Aplikacija daje mogućnost zaštite podataka na datotečnim poslužiteljima, na poslužiteljima SQL i Microsoft Exchange. Kroz korištenje tehnologije Granual Recovery Technology (tehnologija specifičnog vraćanja podataka) omogućuje brzo i bez problema vraćanje podataka takvih elemenata kao što su pojedinačne poruke e-pošte ili pojedini atributi i karakteristike korisnika.

 

Endpoint Protection je integrirano rješenje za primjenu sigurnosti podataka u poduzećima.  Kombinacija funkcjonalnosti antivirus softvera sa alatima za upravljanje aplikacija i sigurnosne stijene firewall čini ga posve korisnim agentom za sigurnost upravljanim pomoću jedne upravljačke konzole.

 

Sustav Recovery je softver za vraćanje sustava Windows koji surađuje s drugim rješenjima za sigurnost i upravljanje tvrtke Symantec. Program omogućuje automatizaciju upravljanja distribuiranim sustavima backupova, a također daje mogućnost vraćanja podataka u slučaju oštećenja poslužitelja ili računala. Korištenjem softvera administratori imaju mogućnost automatskog kopiranja  točki vraćanja sustava na udaljene FTP poslužitelje.

 

Rasprodaja
Treba Vam oprema za odmah ili imate vrlo ograničen budžet? Pogledajte što nudimo u rasprodaji!
Imate li pitanja?
Zovite nas ili pošaljite upit:

+385 1 8000 143
info at senetic dot hr
Trenutne promocije:
-3%
-28%
Pogrešna e-mail adresa.
Prijavite se na naš newsletter i budite sve vrijeme informirani o našim akcijama i novostima!
Pogrešna e-mail adresa.
Ova email adresa je već potvrđena.
Ova Email adresa još uvijek nije potvrđena.
Zahvaljujemo! Tvoja e-mail adresa mora biti potvrđena. Provjeri poštu, poslali smo na adresu %1$s mail s linkom za potvrdu.
Partnerstva
Načini plaćanja
Načini isporuke