0
Upit
0,00 €
0
Košarica
0,00 €
Učitavanje...
Učitavanje...
Aktualiziran upit i narudžba!
Aktualiziran upit i narudžba! Aktualiziran upit i narudžba!
Predmet nema na skladištu.
Žao nam je, ali artikl nema na skladištu.
Ubiquiti

Ubiquiti logo

Ubiquiti Networks je američka tvrtka osnovana 2005 godine. Asortiman proizvoda tvrtke sastoji se uglavnom od bežičnih uređaja dizajniranih posebno za mala i srednja poduzeća.

 

Glavni cilj tvrtke Ubiquiti je da se smanji digitalni jaz kroz izgradnju komunikacijskih mreža diljem svijeta. Vodeći niz uređaja airMAX™, Unifi™, airFiber™, airVision™, MFI™iEdgeMAX™ je kombinacija inovativnih rješenja, suvremene tehnologije i atraktivne cijene. Svi ovi elementi osiguravaju savršenu podršku za korisnike kako bi se otklonile prepreke u komunikaciji.

 

Ubiquiti je univerzalno rješenje zasnovano na otvorenoj arhitekturi. Uporaba naprednih operativnih sustava kao što je Air OS u potpunosti omogućuje korištenje uređaja zasnovanih na njemu. Oni uključuju usmjerivače, preklopnike, bridge, stanice point-to-point, stanice point-to-multiple-point, a također sustave monitoringa CCTV.

 

Uređaji tvrtke Ubiquiti imaju mnoge jedinstvene značajke, kao što su podesivost  kontrole propusnosti (upload/download podataka), PPPoE klijent, podešavanje širine kanala (5/10/20 MHz) i QoS za kvalitet usluge 802.11e. Interesantna funkcionalnost uređaja je također Softver Development Kit (SDK) koji omogućuje programski modificiranje i prilagođavanje  opreme za specifične potrebe.

 

Obilježja ovog mladog američkog brenda je ekstravagantan izgled, jak agresivan marketing, fenomenalan kvalitet i atraktivna cijena. Ubiquiti proizvodi se smatraju stabilnim uređajima koji također imaju vrlo dobru pokrivenost koja ispunjava očekivanja i najzahtjevnijih korisnika.

 

Najpopularniji proizvodi uključuju:

- Ubiquiti UniFI - jednostavan za korištenje Acess Point operativan u 2,4 GHz,

- Ubiquiti NanoBridge M - poklopac protiv ometanja, namijenjen za vanjska rješenja,

- Ubiquiti NanoStation - sveobuhvatno rješenje za izgradnju radio mostova,

- Ubiquiti AirCam - Kompaktna IP kamera napajana kroz PoE (Power over Ethernet),

-Ubiquiti AirGrid - radio sustav koji djeluje u 802.11 a/n.

Izabrani proizvodi
Ostanite u kontaktu!
Pretplatite se na naš bilten i ostanite u toku s našim promocijama i vijestima.

Klikom na „Pretplati se” pristajete primati marketinške informacije na svoju adresu e-pošte. Vašim će osobnim podacima upravljati Senetic GmbH sa sjedištem u Kronstadter Straße 4, 81677 München, Deutschland. Imate pravo tražiti pristup osobnim podacima i ispraviti, izbrisati ili ograničiti obradu, kao i dati prigovor obradi. Detaljne informacije o obradi osobnih podataka nalaze se u pravilima privatnosti.

Pogrešna e-mail adresa.
Ova email adresa je već potvrđena.
Ova Email adresa još uvijek nije potvrđena.
Hvala vam!
Provjerite pristiglu poštu - primit ćete našu poruku kojom vas tražimo da potvrdite pretplatu na bilten.
Načini plaćanja
Načini isporuke
Certifikati i priznanja