Ova stranica koristi kolačiće, Saznajte više
Hrvatska (promijeni)
Pripremili smo za Vas našu prodavaonicu na Vašem jeziku i u Vašoj valuti.
Odaberite svoju lokaciju:
  0
  Upit
  0,00 kn
  0
  Košarica
  0,00 kn
  Učitavanje...
  Učitavanje...
  Aktualiziran upit i narudžba!
  Aktualiziran upit i narudžba!Aktualiziran upit i narudžba!
  Ubiquiti


  Ubiquiti logo

  Ubiquiti Networks je američka tvrtka osnovana 2005 godine. Asortiman proizvoda tvrtke sastoji se uglavnom od bežičnih uređaja dizajniranih posebno za mala i srednja poduzeća.

   

  Glavni cilj tvrtke Ubiquiti je da se smanji digitalni jaz kroz izgradnju komunikacijskih mreža diljem svijeta. Vodeći niz uređaja airMAX™, Unifi™, airFiber™, airVision™, MFI™iEdgeMAX™ je kombinacija inovativnih rješenja, suvremene tehnologije i atraktivne cijene. Svi ovi elementi osiguravaju savršenu podršku za korisnike kako bi se otklonile prepreke u komunikaciji.

   

  Ubiquiti je univerzalno rješenje zasnovano na otvorenoj arhitekturi. Uporaba naprednih operativnih sustava kao što je Air OS u potpunosti omogućuje korištenje uređaja zasnovanih na njemu. Oni uključuju usmjerivače, preklopnike, bridge, stanice point-to-point, stanice point-to-multiple-point, a također sustave monitoringa CCTV.

   

  Uređaji tvrtke Ubiquiti imaju mnoge jedinstvene značajke, kao što su podesivost  kontrole propusnosti (upload/download podataka), PPPoE klijent, podešavanje širine kanala (5/10/20 MHz) i QoS za kvalitet usluge 802.11e. Interesantna funkcionalnost uređaja je također Softver Development Kit (SDK) koji omogućuje programski modificiranje i prilagođavanje  opreme za specifične potrebe.

   

  Obilježja ovog mladog američkog brenda je ekstravagantan izgled, jak agresivan marketing, fenomenalan kvalitet i atraktivna cijena. Ubiquiti proizvodi se smatraju stabilnim uređajima koji također imaju vrlo dobru pokrivenost koja ispunjava očekivanja i najzahtjevnijih korisnika.

   

  Najpopularniji proizvodi uključuju:

  - Ubiquiti UniFI - jednostavan za korištenje Acess Point operativan u 2,4 GHz,

  - Ubiquiti NanoBridge M - poklopac protiv ometanja, namijenjen za vanjska rješenja,

  - Ubiquiti NanoStation - sveobuhvatno rješenje za izgradnju radio mostova,

  - Ubiquiti AirCam - Kompaktna IP kamera napajana kroz PoE (Power over Ethernet),

  -Ubiquiti AirGrid - radio sustav koji djeluje u 802.11 a/n.

  Trenutne promocije:
  -15%
  Ostanite u kontaktu!
  Pretplatite se na naš bilten i ostanite u toku s našim promocijama i vijestima.

  Klikom na „Pretplati se” pristajete primati marketinške informacije na svoju adresu e-pošte. Vašim će osobnim podacima upravljati Senetic GmbH sa sjedištem u Kronstadter Straße 4, 81677 München, Deutschland. Imate pravo tražiti pristup osobnim podacima i ispraviti, izbrisati ili ograničiti obradu, kao i dati prigovor obradi. Detaljne informacije o obradi osobnih podataka nalaze se u pravilima privatnosti.

  Pogrešna e-mail adresa.
  Ova email adresa je već potvrđena.
  Ova Email adresa još uvijek nije potvrđena.
  Hvala vam!
  Provjerite pristiglu poštu - primit ćete našu poruku kojom vas tražimo da potvrdite pretplatu na bilten.
  Partnerstva
  Načini plaćanja
  Načini isporuke
  EBA National Winner Banner