Ova stranica koristi kolačiće, Saznajte više
0
Upit
0,00 kn
0
Košarica
0,00 kn
Učitavanje...
Učitavanje...
Aktualiziran upit i narudžba!
Aktualiziran upit i narudžba! Aktualiziran upit i narudžba!


Ubiquiti logo

Ubiquiti Networks je američka tvrtka osnovana 2005 godine. Asortiman proizvoda tvrtke sastoji se uglavnom od bežičnih uređaja dizajniranih posebno za mala i srednja poduzeća.

 

Glavni cilj tvrtke Ubiquiti je da se smanji digitalni jaz kroz izgradnju komunikacijskih mreža diljem svijeta. Vodeći niz uređaja airMAX™, Unifi™, airFiber™, airVision™, MFI™iEdgeMAX™ je kombinacija inovativnih rješenja, suvremene tehnologije i atraktivne cijene. Svi ovi elementi osiguravaju savršenu podršku za korisnike kako bi se otklonile prepreke u komunikaciji.

 

Ubiquiti je univerzalno rješenje zasnovano na otvorenoj arhitekturi. Uporaba naprednih operativnih sustava kao što je Air OS u potpunosti omogućuje korištenje uređaja zasnovanih na njemu. Oni uključuju usmjerivače, preklopnike, bridge, stanice point-to-point, stanice point-to-multiple-point, a također sustave monitoringa CCTV.

 

Uređaji tvrtke Ubiquiti imaju mnoge jedinstvene značajke, kao što su podesivost  kontrole propusnosti (upload/download podataka), PPPoE klijent, podešavanje širine kanala (5/10/20 MHz) i QoS za kvalitet usluge 802.11e. Interesantna funkcionalnost uređaja je također Softver Development Kit (SDK) koji omogućuje programski modificiranje i prilagođavanje  opreme za specifične potrebe.

 

Obilježja ovog mladog američkog brenda je ekstravagantan izgled, jak agresivan marketing, fenomenalan kvalitet i atraktivna cijena. Ubiquiti proizvodi se smatraju stabilnim uređajima koji također imaju vrlo dobru pokrivenost koja ispunjava očekivanja i najzahtjevnijih korisnika.

 

Najpopularniji proizvodi uključuju:

- Ubiquiti UniFI - jednostavan za korištenje Acess Point operativan u 2,4 GHz,

- Ubiquiti NanoBridge M - poklopac protiv ometanja, namijenjen za vanjska rješenja,

- Ubiquiti NanoStation - sveobuhvatno rješenje za izgradnju radio mostova,

- Ubiquiti AirCam - Kompaktna IP kamera napajana kroz PoE (Power over Ethernet),

-Ubiquiti AirGrid - radio sustav koji djeluje u 802.11 a/n.

Trenutne promocije:
-48%
Ostanite u kontaktu!
Pretplatite se na naš bilten i ostanite u toku s našim promocijama i vijestima.
Klikom na „Pretplati se” pristajete primati marketinške informacije na svoju adresu e-pošte. Vašim će osobnim podacima upravljati Senetic GmbH sa sjedištem u Kronstadter Straße 4, 81677 München, Deutschland. Imate pravo tražiti pristup osobnim podacima i ispraviti, izbrisati ili ograničiti obradu, kao i dati prigovor obradi. Detaljne informacije o obradi osobnih podataka nalaze se u pravilima privatnosti.
Pogrešna e-mail adresa.
Ova email adresa je već potvrđena.
Ova Email adresa još uvijek nije potvrđena.
Hvala vam!
Provjerite pristiglu poštu - primit ćete našu poruku kojom vas tražimo da potvrdite pretplatu na bilten.
Partnerstva
Načini plaćanja
Načini isporuke