0
Upit
0,00 €
0
Košarica
0,00 €
Učitavanje...
Učitavanje...
Aktualiziran upit i narudžba!
Aktualiziran upit i narudžba! Aktualiziran upit i narudžba!
Predmet nema na skladištu.
Žao nam je, ali artikl nema na skladištu.

Zaštitite svoje
poslovne podatke s Veeamom!

Provjeri pojedinosti

Veeam je sve što vam treba za sigurnost vaših podataka

  • Kontrolirajte, analizirajte, nadzirite, sigurnosno kopirajte i oporavite podatke svoje tvrtke te upravljajte njima bilo gdje u hibridnom oblaku.
  • Održavajte poslovnu učinkovitost, zaštitite podatke od zlonamjernih entiteta i otklonite rizik od gubitka podataka ili prekida poslovanja.
  • Implementirajte oblak i izbjegnite ovisnost o jednoj platformi zahvaljujući mobilnosti rješenja.

Ugradite suvremenu zaštitu podataka uz VUL model licenciranja!

Jedinstvena platforma za zaštitu i upravljanje SVIM vašim poslovnim aplikacijama i podacima iz jednog sučelja:

  • Oblak
  • SaaS
  • Virtualno
  • Aplikacije
  • Nestrukturirani podaci
  • Fizički

Veeam Universal License® (VUL) iznimno je jednostavna i fleksibilna licenca "po radnom zadatku" koja omogućuje zaštitu svih vaših radnih zadataka u lokalnom okruženju, hibridnom oblaku i okruženjima s više oblaka. VUL ujedno pruža mogućnost premještanja licenci između radnih zadataka radi izbjegavanja ovisnosti o hardveru određenog brenda i dodatnih naknada.

VUL je paket 5 ili 10 licenci koje se mogu koristiti s uslugom Veeam Availability Suite™ ili Veeam Backup & Replication™ za velika poduzeća i korporacije ili s uslugom Veeam Backup Essentials™ za manje tvrtke.

Veeam sigurnosno kopiranje za Microsoft Office 365

Microsoft 365 uključuje napredne usluge, ali ne uključuje sveobuhvatno sigurnosno kopiranje podataka.

Veeam sigurnosno kopiranje za Microsoft Office 365 otklanja rizik od gubitka pristupa i kontrole nad podacima u sustavu Office 365 - uključujući Exchange Online, SharePoint Online, OneDrive for Business i Microsoft Teams - tako da je stalno zaštićen i dostupan.

Istraži Veeam rješenja

Zašto odabrati Veeam?

Pobrinite se za svoje podatke objedinjavanjem operacija sigurnosnog kopiranja, integrirajte sigurnosno kopiranje radnih zadataka, baza podataka i aplikacija u fizičkom i virtualnom okruženju te u oblaku.

Brzo oporavite podatke ili ih premjestite u oblak ili virtualno okruženje dok ih još možete jednostavno vratiti u novi hardver. Veeam pruža fleksibilnost za zaštitu podataka na četiri različita načina kako bi na najbolji način zadovoljio vaše RPO i RTO zahtjeve.

Utvrdite optimalno stanje aplikacija i kombinirajte zapisnike transakcija za puni spektar zaštite te napredni oporavak.

Uštedite vrijeme koje trošite na zastarjela rješenja za sigurnosno kopiranje ugradnjom alata koji kombinira intuitivno sigurnosno kopiranje i trenutačni oporavak te izbjegnite ovisnost o određenom brendu proizvoda.

Ostavite svoje kontakt podatke!

Pomoći ćemo vam u odabiru najboljeg rješenja.

Vašim će osobnim podacima upravljati Senetic GmbH sa sjedištem u Kronstadter Straße 4, 81677 München, Deutschland. Imate pravo tražiti pristup osobnim podacima i ispraviti, izbrisati ili ograničiti obradu, kao i dati prigovor obradi. Detaljne informacije o obradi osobnih podataka nalaze se u pravilima privatnosti.
Veeam
Ostanite u kontaktu!
Pretplatite se na naš bilten i ostanite u toku s našim promocijama i vijestima.

Klikom na „Pretplati se” pristajete primati marketinške informacije na svoju adresu e-pošte. Vašim će osobnim podacima upravljati Senetic GmbH sa sjedištem u Kronstadter Straße 4, 81677 München, Deutschland. Imate pravo tražiti pristup osobnim podacima i ispraviti, izbrisati ili ograničiti obradu, kao i dati prigovor obradi. Detaljne informacije o obradi osobnih podataka nalaze se u pravilima privatnosti.

Pogrešna e-mail adresa.
Ova email adresa je već potvrđena.
Ova Email adresa još uvijek nije potvrđena.
Hvala vam!
Provjerite pristiglu poštu - primit ćete našu poruku kojom vas tražimo da potvrdite pretplatu na bilten.
Načini plaćanja
Načini isporuke
Certifikati i priznanja